İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Öğretmen Yusuf Kardeş İlkokulu

eTwinning Projesi

"Our Story Begins" eTwinning Projemiz Uygulanmaya Başlanmıştır

Our Story Begins adlı e Twinning projemiz 3 ülkenin (Türkiye, Romanya, Litvanya) katılımıyla kabul edilip uygulanmaya başlanmıştır. Projemiz ile özel eğitim öğrencilerimizin 5n 1k sorularını cevaplayarak, yapay zeka kullanarak hikaye oluşturacağız. Oluşturulan hikayelerin sayfa tasarımları kendi yaş grubu normal gelişim gösteren öğrencilerle tasarlanacak ve hikaye kitabı oluşturulacak. Proje etkinliklerimiz ile özel eğitim öğrencilerinin hikaye okuma yazma becerilerine katkı sağlanacak bunun yanımda iletişim becerileri gelişecek, kendilerine güven duyguları artacak. Projemiz ile özel çocuklara farkındalık gelişecektir. Bunların yanında öğretmen ve öğrencilerimiz kültürel etkileşimde bulunacaklardır. Farklı ülkelerden öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunma imkanına sahip olacaklardır.

03-04-2024

Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 03.04.2024 11:30 - Görüntülenme: 16